Kuizet

Lajmet dhe aktivitetet kryesore

LAJMËRIM-REGJISTRIMI I FËMIJËVE NË KLASËN E PARË

SHKOLLA FILLORE KOMUNALE “SAID NAJDENI” –DIBËR NË PËRPUTHJE ME LIGJIN PËR ARSIM FILLOR TË R.M. nr.103/2008 GJEGJËSISHT NENEVE 1,2,3,4, 5 dhe 46, QË LIDHEN ME TË DREJTËN DHE OBLIGIMIN E FËMIJËVE PËR SHKOLLIM FILLOR NËNTËVJEÇAR, OBLIGOHEN PRINDËT PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE TË TYRE PËR PËRCJELLJEN E SHKOLLIMIT FILLOR PRE ... Lexo më shumë

Donacion-Kryqi i Kuq-Dibër

Për të krijuar shprehi që të kemi higjienë orale si dhe mbrojtje dhe pastërti të dhëmbëve duhet që në moshën më të vogël të mësojmë fëmijët tanë që të kujdesen për dhëmbët e tyre. Në këtë kontekst shkolla në bashkëpunim me Kryqin e Kuq –Dibër (z.Isni Telqiu) i cili dhuroi nga një ... Lexo më shumë

AKSION EKOLOGJIK

“AKSION PËR PASTRIMIN, RREGULLIMIN DHE DEKORIMIN E OBORRIT TË SHKOLLËS” TË JETOJMË NË AMBIENT TË PASTËR! VLERËSIM PËR TË GJITHË NXËNESIT, ARSIMTARËT DHE TË PUNESUARIT QË U ANGAZHUAN NË KËTË AKSION EKOLOGJIK! Me Respekt, Stafi i mësimdhenësve, Sh.F.K. “Said Najdeni” – Dibër Drejtor Burim K ... Lexo më shumë

INOVACION

Më 30 janar 2019 në bashkëpunim me përfaqësuesit e Fabrikës për ambalazhimin dhe prodhimin e ujit natyror MAYA-Dibër, nxënësit e klasëve të nënta (IX) realizuan vizitë në hapësirat e linjës prodhuese të të njejtës për tu njohur nga afër me lëndën Inovacine. Në këtë vizitë nxënësit dhe arsimtaret ... Lexo më shumë

VITI I RI 2019

Ky postim zyrtar i shkollës bëhet me rastin e përfundimit të gjysmëvjetorit të parë të vitit shkollor 2018-2019 më 31.12.2018. Dita e fundit e gjysmëvjetorit përkoi me festën e Vitit të Ri 2019, dhe me këtë rasthumanizmi nga diaspora dibrane në SHBA nuk mungoi edhe sivjet. Për t’i gëzuar të gjithë nxënësit e shkollës z.Herolin ... Lexo më shumë

Humanizëm me rastin e 28 NËNTORIT

z.Selaudin Erbeli edhe këtë 28 NËNTOR (106 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë) shprehu humanitetin e tij për nxënësit e ciklit të ulët (kl. I – V) pranë shkollës sonë duke bërë si donacion nga një pako për secilin nxënës me qëllim për të uruar këtë festë madhështore. FALENDEROJMË NË M&Eum ... Lexo më shumë